Lirik Lagu – Lungiting Asmoro

Seprene nggonku ngenteni janji
Iku prasetyaning ati
Janji tresno ning sliramu duh wong manis

Ra eling dino lan wektu

Ning ati ra bakal biso ilang

soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang

aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong manis tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegone atimu biso gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukurane tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

 

 

Seprene nggonku ngenteni janji
Iku prasetyaning ati
Janji tresno ning sliramu duh wong manis

Ra eling dino lan wektu

Ning ati ra bakal biso ilang

soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang

aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong manis tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegone atimu biso gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukurane tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Leave a Comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: