Lirik Lagu – Angge-Angge Orong-Orong

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Bareng wis kawin anake sak kandang
Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak – walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane “mas”
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbok’e enak rasane

Eling jaman semono
Wayah gawe nanggap bal-balan
Tamune akeh tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan
Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae “mas”
Nadyan ompong enak rasane

*)Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Tuku Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

 

Back to *)

Leave a Comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: