Lirik Lagu – Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo ra ngerteni
Lungamu nengendi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene drung biso nemoni

 

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

 

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Temennono awakku
Senajan wektu mung sedhelo
Kanggo tombo kangen jroning dodo

 

 

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

 

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Temennono awakku
Senajan wektu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

 

Senajan wektu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Leave a Comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: